logo


Grankursus 2020

Dato: 10/10/2020
Kl.: 09:00

                                                                                                                                                 Fjenneslev 22/9 2020

 

Indbydelse til grankursus 2020

 

Bestyrelsen for Forbundet af kirke- og kirkegårdsansatte Sorø afdeling indbyder hermed gravere, kirkegårdsledere og medhjælpere til grankursus. I år finder kurset sted tirsdag d. 20/10 2020 på Kirke Stillinge Kirkegård, Stillingevej 55, 4200 Slagelse. Vi mødes til morgenkaffe kl. 9.00 i Stillinge forsamlingshus, Stillingevej 88, 4200 Slagelse (Ca. 300 m fra kirkegården)

På kirkegården har graver Pia Nielsen udvalgt nogle gravsteder som i kan lægge gran på. Vi sørger for at der er sat borde op ude på kirkegården, så der vil være mulighed for at lave dekorationer stående. Hvis du har et dekorationsmateriale som du gerne vil bruge, eller vise andre brugen af, så må du meget gerne medbringe det så dine kolleger kan få inspiration. Der vil selvfølgelig også være indkøbt gran og noget dekorationsmateriale til jeres brug.

Vi har ligesom sidste år plastnet med til at sætte gran på så der vil være mulighed for at prøve det af. Et par af bestyrelsens medlemmer vil vise hvordan der kan laves dekorationer til gravstederne og klippes gran til slidsker stående ved borde. 

Ligesom tidligere år tror vi at du har fundet på alle mulige kreative løsninger i dekorationer, gran på plader eller slidsker, eller noget helt andet. Så det glæder vi os til at se, og håber at du vil dele din viden og kreative ideer med dem der skal til at lægge gran på første gang, eller bare ønsker inspiration. Hvis du har en plade, slidske eller lignende som du gerne vil bruge, og vise brugen af, så tag den gerne med så dine kolleger kan se hvordan du gør. 

Hvis det er første gang du skal lægge gran på er det ikke noget problem! Tag din saks og det varme tøj med, der vil blive taget særligt hånd om dig hvis du ikke har prøvet at lægge gran før. Du bliver sat sammen med 1 eller 2 øvede gravere så du kan blive hjulpet i gang. Det vil hjælpe os meget hvis du allerede når du melder til, siger eller skriver at du ikke har prøvet det før, så vi ved hvor mange der er nye. Vi håber at i vil finde inspiration til hvordan i kan gå hjem og udvikle lige præcis jeres grandækning, når i har lært de grundlæggende teknikker.

Når alle er færdige går vi gravstederne igennem og taler om hvordan og hvad i har gjort. Der vil også i lighed med tidligere år være en afstemning blandt alle deltagerne om hvilket gravsted der er pænest, og der er tilmed også en lille præmie

Arrangementet er ovre. Du kan ikke tilmelde dig længere